Homefloors-Трислойни паркети 

Паркети


Актуално

Барлинек паркети

Естественият трислоен паркет Барлинек дължи своето високо качество и съвършени потребителски пара...

Видове трислоен паркет

Терминът трислоен паркет се използва за естествена подова настилка направен изцяло от дървен мате...

Конструкция на многослойния паркет

Естествените паркети Ви дават възможност да дадете един различен тон и характер на целия Ви дом ...

Новини-Паркети HoMEFLOORS

Homefloors-Трислойни паркети

Ние можем да предоставим на нашите клиенти всички видове паркети и  ако е необходимо нашите квалифицирани майстори ще монтират избраните от вас настилки. Съвременните технологии за производство на паркет заменят достойно класическите естествени паркети.

Монтажа на трислойните паркети не отнема много време а получавате подова настилка с ненадмината здравина , твърдост и устойчивост на всички видове повреди. Този луксозни продукти , състояща се от три слоя, които се комбинират в един .

За повърхностните се използват благородни дървесини като дъб , явор , ясен, бреза, лиственица , венге , бук и много други. Тя осигурява по-добър външен вид на продукта, като пода не си променя своите параметри при промяна на температурните условия , слънчева светлина и механично натоварване.

Този тип подове са един добър вариант за места с голяма площ , благодарение на този продукт така се създава ефект на разширяване на пространството като се запазва уюта и приятната атмосфера.

Най -често се използва при проектирането от дизайнерите на апартаменти и градски къщи паркети от дъб , бук , ясен, явор и бреза а все по.модерно е използването на екзотична дървесина-африканско венге , бамбук, мербо и други ценни видове