Как да изберем марка трислоен паркет 

Паркети


Актуално

Предприети мерки срещу Covid-19 в магазини за паркет Homefloors

Уважаеми клиенти,    В предвид извънредното положение за защита от COVID-19 eки...

Трислоен паркет с фаска

Трислойният паркет е екологично чисто покритие от естествен материал. Той е направен от европейск...

Дървесина за паркет

Външният вид е най-важното нещо, на което клиентът първо обръща внимание при изборът му на подово...

Новини-Паркети HoMEFLOORS

Как да изберем марка трислоен паркет

Най-важният и труден процес при закупуване на трислоен паркет е избора на марка. Разбира се, ако имате достатъчно средства, можете да си позволите да закупите най-скъпите и маркови марки, които се отличават с висококачествен материал. Когато има нужда от спестявания, тогава използвайте балансиран и компетентен подход към решаването на този проблем. Има едно важно правило, че трислойният паркет не може да бъде с добро качество, когато има ниска цена. Но трябва да сте трезви и да знаете, че чудесата се случват само в приказките. Именно при трислойните паркети има очевидно съотношение цена-качество. Няма нужда да купувате най-евтиния модел паркет.Трислойният паркет който е дори с 20 процента по-скъп, може да се различава по съвсем различна производствена технология и качество.

 

Най-неприятната клопка при закупуване на трислоен паркет е скриването на страната, в която са направени. Понякога под брандирана марка, която е скъпа, можете да си купите евтин китайски модел. Такива настилки има възможност да се спести от лепило и лак. Често има партиди с лошо изсушена дървесина;

Затова преди закупуване проверете сайта на производителя в интернет и купувайте паркет само от специализирани магазини.  Понякога можете да стигнете до фалшиви сайтове, които предлагат скъпи и висококачествени продукти, но не са маркови европейски производители.

Например, когато се пише „Произведено в Германия“, това е едно, а когато се произвежда по немска технология и има немско качество, е съвсем различно и от тази корекция качеството е значително различно. Когато изберете конкретна марка паркет, не забравяйте да проверите марката на продукта и страната, в която е направен.