Как да изберем марка трислоен паркет 

Паркети


Актуално

Какво влияе върху качеството на трислойният паркет

Качествено естествено изсушената дървесина изобщо не трябва да реагира на промените във времето. ...

Как професионално да изберете паркет в магазина

В строителните магазини на мострите ясно се вижда разликата в нюанси, фуги и други характеристики...

Как да изберем марка трислоен паркет

Най-важният и труден процес при закупуване на трислоен паркет е избора на марка. Разбира се, ако ...

Новини-Паркети HoMEFLOORS

Как да изберем марка трислоен паркет

Най-важният и труден процес при закупуване на трислоен паркет е избора на марка. Разбира се, ако имате достатъчно средства, можете да си позволите да закупите най-скъпите и маркови марки, които се отличават с висококачествен материал. Когато има нужда от спестявания, тогава използвайте балансиран и компетентен подход към решаването на този проблем. Има едно важно правило, че трислойният паркет не може да бъде с добро качество, когато има ниска цена. Но трябва да сте трезви и да знаете, че чудесата се случват само в приказките. Именно при трислойните паркети има очевидно съотношение цена-качество. Няма нужда да купувате най-евтиния модел паркет.Трислойният паркет който е дори с 20 процента по-скъп, може да се различава по съвсем различна производствена технология и качество.

 

Най-неприятната клопка при закупуване на трислоен паркет е скриването на страната, в която са направени. Понякога под брандирана марка, която е скъпа, можете да си купите евтин китайски модел. Такива настилки има възможност да се спести от лепило и лак. Често има партиди с лошо изсушена дървесина;

Затова преди закупуване проверете сайта на производителя в интернет и купувайте паркет само от специализирани магазини.  Понякога можете да стигнете до фалшиви сайтове, които предлагат скъпи и висококачествени продукти, но не са маркови европейски производители.

Например, когато се пише „Произведено в Германия“, това е едно, а когато се произвежда по немска технология и има немско качество, е съвсем различно и от тази корекция качеството е значително различно. Когато изберете конкретна марка паркет, не забравяйте да проверите марката на продукта и страната, в която е направен.