Барлинек паркети 

Паркети


Актуално

Барлинек паркети

Естественият трислоен паркет Барлинек дължи своето високо качество и съвършени потребителски пара...

Видове трислоен паркет

Терминът трислоен паркет се използва за естествена подова настилка направен изцяло от дървен мате...

Конструкция на многослойния паркет

Естествените паркети Ви дават възможност да дадете един различен тон и характер на целия Ви дом ...

Новини-Паркети HoMEFLOORS

Барлинек паркети

Естественият трислоен паркет Барлинек дължи своето високо качество и съвършени потребителски параметри на една от най-съвременните производствени линии на света,с която разполага фирма Барлинек.

Идеалната защита на покритието,осигурена от лаковете от най-ново поколение или естествено масло,подчертаващо чара и удължаващо живота на дървесината,ни дава възможност да се наслаждаваме на паркета в продължение на много години безпроблемно. 

Според нашия опит, за съвременното модерно семейство, най-важните фактори са възможността за вземане на собствените си възможности за избор, както и свободата на изразяване и формиране на околната среда по начин, който показва уникалността на семейният характер.

Barlinek отговаря на тези очаквания като предлага дизайнерски решения, които съчетават отделните естетически предпочитания с универсална функционалност.

Използване на паркет Barlinek  може да проектира интериора на къщата според нечии сънища, дъските са проектирани по начин, който отговаря на нуждите на съвременните изисквания и изразяват чувството на свобода, оригиналност, красота и здраве от природата. Използване на трислоен паркет е разумна инвестиция, тъй като се запазват свойствата в продължение на много години.

Особености на паркет "Barlinek": представлява естествен трислоен паркет от  100 % дървесина – изцяло естествена, здравословна, екологична, не предизвиква алергии, не се електризира
 
Монтаж: Лесен и бърз (продукт за самостоятелен бърз монтаж); сух; без лепене на съединенията; без необходимост от лакиране на повърхността
 
Реновиране: Трайност – възможност за неколкократно циклене на дървесината и многократно реновиране на лаковото покритие
 
Универсален монтаж:
- Плаващ под – без лепило: полагането е много лесно и просто, може да се разглоби и монтира отново.
- Лепене към основата – дава възможност дъските да се редят върху големи повърхности, а нареденият под остава много тих и стабилен
Трислойният паркет  може да се полага върху подове с електрическо или водно подово отопление (благодарение на своята конструкция, дебелина и системата  barclick)
Паркетът "Барлинек" има 25 години гаранция.
 
Съединението тип barclick, използвано при полагане на паркета,  дава възможност за изключително бърз монтаж без лепило и значително ограничава възникването на процепи. При извършен професионален монтаж подовата ностилка е подходяща за използване за дълги години без възникване на каквито и да е проблеми в сравнение с другите видове паркети 
 
Многослойната конструкция, лепена кръстато, стабилизира размерите и формата на дъските, значително ограничава податливостта на промени на размерите при промяна на температурата и влажността в помещенията: най-големите процепи са с размерите на косъм.
 
Може да се полага върху подове с електрическо или водно подово отопление (благодарение на своята конструкция, дебелина и системата barclick).